aFter MidNight......

Sunday, January 25, 2009

video

ni lagu indie yang aku suke.. best gak la.
aku memang suke sangat sangat lagu ni.. first time dengar, pergh!! layan giler...tajuk lagu ni after midnight...
die ni nyanyi solo...pandai main guitar sendiri tahu...satu lagi, die ni pkai TUDUNG...respect beb!

...ni lirik die...
After midnight i shall kidnap you from the world
and i'll keep you in my room
hush now my love and hold my hand
after midnight i shall take you to a place
where no one else should know of
hush now my love and hold my hand

you are exactly where you supposed to be
and if they come for you
they would have to find me

stay
keep me awake
keep me amazed
only for today
keep me dazed
my love is yours only

after midnight
i shall stay awake
and if you chose to close your eyes now
hush now my love
i'll watch you sleep

you are exactly where you supposed to be
and if they come for you
they would have to find me

stay
keep me awake
keep me amazed
only for today
keep me dazed
my love is yours only

stay
keep me awake
keep me amazed
only for today
keep me dazed
my love is yours only

Layan kan? haha! tau dah korang suke. aku pun suke die. OOPPSS!
maksud aku, suke dengar LAGU die.
hehe!XD

MUzik DiHatiKu...

Thursday, January 15, 2009

aku ni sebenarnya "universal muziker"...eh ada ker perkataan camni??? takpe lah ea..aku ni tak pawer BM...selalu jugak fly kelas mase skola dulu(don't do this)..hehehe...tapi sekarang da berubah..aku sedar pelajaran memang penting la...

eh aku neh?!...nak ceramah lak..hehe..takde saje nak bagitau..aku ni suke sume genre muzik..ni aku ada muzik video untuk korang sume..

ni band indie..aku harap sume budak kat luar tu, support la...local band camni...best gak..sebenanya ada banyak..tapi ni yang aku suke...sape nak dengar yang lain, komen la...nanti aku bole carikan..

eh lupe pula nak bagitau name band ni..ESTRELLA nama diberi...solo die pon kiut...hehehe...

HIDUP INDIE! INDIE BOLE!

video

mmm...

Wednesday, January 14, 2009

ape lah...kalau nak buat mende ni je mesti ada halangan...tapi kalau makan, tido, main main, mmm...takyah cakap, teros buat....
korang rase ape...ermm...belajar la, ape lagi...bile nak belajar saje ada la satu penyakit ni...
sume orang ada...

dapat tangkap tak apa aku nak cakap...tak dapat lagi...takpe takpe...penyakit ni, pergh...sekali kene kat korang...mesti akan kene berkali kali...tak macam chicken pop...bile kene, immune system kite akan bertindak...tapi penyakit ni...takde immune ke ape ke....ubat die diri korang sendiri...

dah tau da apa?..ok lah, kali ni aku bagi tau korang...penyakit ni namenya, RAJIN MALAS...

so, berhati hati lah...kalau tak nak kene, selalu la rajin rajin...tetapkan matlamat ape korang mahu...hidup mesti mau ada tujuan meh...kalau suda ada mesti nak..kalau nak mesti buat...betol tak? bile nak buat mesti rajin...kuncinye...

USAHA DOA TAWAKAL....^_^

WHY

nape ni...sume nak keja kaye....sume nak duitt....diorang tak fikir susah org lain...fikir diri sendri saja...

dia ingat, dia sorang je duduk dekat dunia ni...ingat sikit...tuhan tak jadikan ngko sorang saje dekat dunia ni...aku rase ngko ada mate...takkan lah tak nampak orang sekeliling...ataupun kau ni duduk hutan...ataupon ngko ni sudah dibutakan tuhan dengan duit, pangkat dan nikmat yang melimpah ruah...sampai mata sendiri buta pon tak sedar...

apa la nasib yang kureng tu...kene hina, caci, herdik dengan si kaye yang tak sedar diri, bongkak dan takbur dengan benda benda, yang die sebenanya lupe yang bahawa benda benda itu bukan milik mutlak die...hurmmm....=(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...