Nafsu Berahi

Thursday, January 15, 2015

Assalamualaikum dan salam tengahari!

Belek-belek laptop, sekali gua jumpa post yang gua nak muatkan dalam ini blog namun kesempatan tu macam kurang laa.. Macam.

Baca-baca balik, perasaan nak post tu berbelah-bahagi kepala beberapa bahagian dan kalau diselami, dipahami setiap bahagian itu, memang korang takkan paham sebab itukan gua punya kata hati, kauorang apa tahu.

Sampailah kepada satu post ni, yang menyebabkan hati gua membuak-buak, penuh nafsu serakah untuk menge-post-kannya (mampus bm aku!) 

"At some point you will realize that you have done too much for someone, that the only next possible step to do is to stop. Leave them alone. Walk away. It's not like you're giving up, and shouldn't try but, it's just that you have to draw the line of determination from desperation.What is truly yours would eventually be yours, and what is not, no matter how hard you try, will never be..."

Katakau! Kemain ayat diatas itu khenss? Berpeluh-peluh ok karang. SANGAT!

Kata-kata yang bajet-bajet macam ahli falsafah tapi degree dalam eletrical major in industrial power ni bukan gua punya. Empunya kata-kata ni entah mana hilang entah. Puas sudah gua terokai segenap alam maya dan fantasi waima tanya encik gugel, tapi kauorang paham-paham jelah encik gugel ni kan? Tak paham? Kbai...

p/s: tadi jabatan menteri melaka call, tapi tak sempat angkat =(


Oh! Tidak~~

0 pesanan kepada aku:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...