SEMANGAT SEMULA...

Saturday, August 1, 2009

ermm...suda lame sangat tak post entri neh...sebenanys, tak tau lah nak post entri ape...sebab sume hari2 aku, takde yang best pon...sume yang same...lebey2 lagi tyme cuti neh bangun, makan, solat(ada gak tinggal), then tido...neh suda habes cuti dah...nak balek mtr3x da...so!!! i suppose to make new resolution after diz long holidays...aku nak belajar a sungguh2...a ah, ye a tu sgt "BERSUGGUH-SUGGUH" sebelum neh aku ada gak buat..bole kte tiap2 hari la...tapi, tak menjadi pon...owh god!!! help me...give me strenght to make this happen...ermm...takpe2...ushe tangge kejayaan kan? aku nak cube banyak kali lah...yela, bukannya buat due tige kali suda jadi teros...mesti buat banyak2...betol tak?


kalau korang tengok orang buat experiment pon, banyak kali kan? hehehe...saje jek nak sedap kan hati...tapi, betol lah.
.
.
.
satu lagi, aku akan kerap gak post new entri untok blog aku...so, sesape yang slalo singgah teratak aku (ade ke? haha!), bole lah bace  apa aku buat tiap2 hari.

last but not least, hope korang doa kan aku and my other members untok berjaye dalam hidop neh...thx!XD

2 pesanan kepada aku:

...azuwin najihah... said...

Afeb!!!
Usaha tangga kejayaan...
Good Luck utk ko...
Sekejap je...
Ko kena usaha lebih sikit...
Insya Allah ko berjaya ke U idaman...hehe..

@feB_p!LaH said...

thx kecik....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...