Post Khas buat blogger tuu....

Monday, January 16, 2012

assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua yang baca blog ni *ade ke?*

haha, whatever apepun *ayat ntah hape2* , baru je tadi hati aku tergerak untuk melawat halaman teratak aku ni hah..bukan takat berhabuk, berlipas, bertikus, berlabah-labah dan bermacam-macam ber lagi..

ok, sebelum aku men-START-kan kerapuan aku, baik aku stret to the point *eja STRAIGHT salah* , ade lah seorang blogger ni komen kat post aku yang terdahulu ni >KLIK SINI JAH OI

so aku pon merajinkanlah diri semata-mata untuk blogger tu, ceewah! baik kan aku? *muntah pelangi*


kepada BOBO, ni die hero gua tu:-



nama saya MUHAMMAD AQIL AUDADY BIN ASMAWI
saya baru sebulan duduk kat dunia ni.. saya bakal jadi hensem dan cool macam paksu saya, si AFEB PILAH tu =)


ok, sekian repekan aku yang berbaur keUJUBan ni, sebelum korang mati sebab sindrom muntah pelangi, aku chow dulu..




p/s:  kakak aku @ mak aqil ni sakit, so doakan beliau cepat sembuh..sian hero kecik aku           
        ni, sakit pulak mak die..tak dapat susu.. =(







1 pesanan kepada aku:

kicap said...

heeee.comeynya dia!!semoga menjadi insan berguna dan berjaya dunia akhirat. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...