PENANG 2

Friday, September 21, 2012

assalamualaikum dan salam lepas isyak...

perjalanan dari kuala pilah ke penang yang mengambil masa sepatutnya 6 jam, tapi disebabkan tema kitorang  slow and steady, jadi 8 jam dah perjalanan tu...

motif ke penang? gua follow abang gua grad dekat USM induk, dalam jurusan sains sosial.. ya, abang gua dah ada degree dah...siap dah keje, dah kawin, dah ada anak dan pelbagai ada lagi....huntonglerrrrrr....

ini jam gua lepak dekat ANGGERIK LODGING.. nak kate hotel, errmmm...tak tahulah, resort....ermmm...bukan kot...tapi, dekat laman sesawang tempat ni maklumkan, tempat ni adalah sejenis hotel.. segalanya ok lah, bagi orang marhaen macam gua ni, selesa je..campak memana pon...rilek saja..

aktiviti ini malam, lepak saja kot.. asalnya plan nak jenjalan sekitar kawasan ni, tapi, abang gua ada rehearsal ini malam, habis konpem-konpem lah lambat..kesudahan die, lepak bilik jela,,naseb internet laju...lalu perasaan nak hapdet belog tu ada mari sikit...hehe...

p/s: gambar gambar nanti nanti lah gua upload ok

Oh! Tidak~~

2 pesanan kepada aku:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

^_^..

n.najihahtahir said...

bila pergi penang? Kalau tak boleh datang seha grad. hehe. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...