alamak!!!!

Saturday, March 7, 2009

huh!....ape?!...aaaa!!!....OMG!...what am i gonna do?....tidak...tidak...tiiiidaakkkkk!!!!!....argh...argh...arghhhhhhhhhh!!!!!!!!...eh eh eh dan eh sekali lagi....chop chop dan chop sekali lagi...nape dengan aku ni...ok ok.....tenang tenang...tarik nafas....ok....tarik....lepas...ok....hah...clear your mind anddd.... relax....ok....ermmm....fiuh....aaahhhh....lega da....heee....


Sebenanya bukan ape...aku teringat pulak...aku ni da nak pekse da...final...tapi...persediaan...ermm...aaa....errrr.....ada la sikit...bape peratus je ek....ermm...ntah la...tapi aku rase bole la...dalam 2 point and above je aku target...aku nak lepas saje...hehehe (jgn ikut macam aku)...ish...aku nak target lelebih pon tak mampu la...sudah terlambat...aku banyak main la sem ni...sama saja dengan sem lepas...ish...dulu poyo poyo saja cakap...sem neh aku nak "try my best", tapi....haghammmm!

Jadi, hopefully korang doa doa la aku and my other friend to past with flying colours. aminnnnnn~~

2 pesanan kepada aku:

ARC said...

Tp, nabi pn syg an umatdie...time nabi nk wafat pn die still igt umat die...umati...umati...umati...baginda ckp cmtu...wooo...sebak dade ak...so, ak amek kptsn tok mnx maf...

sis, kemas2 sikit susun..hehe xnampak gap between post..kot nak layout lawo2, g sini www.btemplates.com

@feB_piLah said...

owh...yeke???..k2..tankz 4 da komen...ak pn bru jnak2 lam blog neh...so, pape yg bes2 gtau a ak ea...(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...