...BESNYER PEGI PB....

Saturday, March 28, 2009

best poik!...eden ritu poie PB dengan memba memba den la an...sajo yo...nak release tension final exam la kato an...mulo tu ado sesuatu la yang buek kitorang sumo maleh nak poie sano...masalah banyak kek budak pompuan yo...tapi,beboka an semangat yang kuek, kitorang poie gak...eden tak kiro, awo nak jadi, jadi la...eden dah lamo tak mandi laut ni. maghin, last mandi pon time skola ghondah. hehehe...


yang pegi pon tak ramai sangat la...aku, kembang, bali, zik, amir, jen, fatol, faliq, pigey kurus, hilmi, napex...budak pompuan pula nasha, ara, imah, bacrah, ili, mira, eyka, uyea, ika, ermm...ada lagi la aku rase...aku lupe la...hehehe...soryi ea korang? aku ni kan pemalu orangnye. susah nak tanye name orang yang aku tak kenal. hehe..XD


tapi itulah...aku tak amik la scene scene yang hot hot mase kat sane...ni pon aku amik dari membe membe aku saje...yela, awak ni tak ade henset mahal an...sape lah aku...hanya seorang insan yang lemah lagi tidak punya apa apa dalam dunia ini...dan aku juga...eh eh eh eh dan eh sekali lagi, sudah mula mengarut.sori sori. hehe.XD.


nanti lah...aku cube dapat kan gambar lain...tempat ni best gak la...so, sape yang nak pegi cuti cuti MALAYSIA gitu, aku syorkan korang dekat MELAKA, pegi lah PENGKALAN BALAK(PB)...name chalet ni PERMATA kot...lupe
lah...hehe...best tahu! dengan angin yang sempoi sepoi-sepoi language yang pasti buat anda tak nak balik rumah. (ceewah! boleh jadi promoter aku ni..)


ni mase dekat pantai...baru saje sampai...AKU, BALI, ARA, NASHA...



aku...IMAH...ILI...dengan sape ea??? blakang tu ZIK, BCRAH n BALI...




malam tu nyanyi nyanyi...BALI main guitar...walaupon tak sesedap MAWI mahupun M. NASIR, kitorang nyanyi nyanyi gak. lantak la! haha!XD



BLACK dengan JEN masak ayam...mana KEM dengan AFEB ni??? mesti lari tak mau tolong masak ayam...makan je tahu...hehehe...


owh...korang tido dekat sini ye? masak tak nak...makan nak...wakakaka!XD


amboi amboi...kemain lagi yang pakai spek mate tu...
owh..amik gamba dengan
MIRA ea? haha!XD


malam kejadian, aku dengan
AMIR pasang api...then, KEM, BLACK, JEN bakar ayam, kentang, burger, sosej...trimas la dekat KAKLONG kafe D yang bagi bantuan...owh ye...aku lupe pulak...malam tu, BULAT n TAIKO datang...hehehe...lupe lak pasal diorang...


aku kesian giler dekat
FATUL, PGEY, NAPEK, FALIQ n HILMI...diorang jalan kaki datang PB...mak ai! jauh tu...ni sume pasal PAK GAD skema matrik melaka..diorang sampai malam...kesian betol...takpe takpe, yang penting, diorang selamat sampai...alhamdulillah....


kol 3 pagi aku,
BLACK, BULAT n TAIKO naik motor BLACK n BULAT...saje jalan jalan PB...round round MASJID TANAH sekali...lepas tu usha PAK GUD skema tu depan matrik melaka..hehehe...muke PAK GUD pelik saje...wakakaka...malam tu ramai gak over the night...sebab bilik laki laki satu saja...sian kami...hehehe...


kitorang gerak pukol 2:30 petang la camtu...bile sume sudah beransur nak balik, aku tetibe rase sebak...ceh! touching lak...yela, ntah bile dapat jumpe balik an...sedih die takyah citer la...tapi tak ape...kehidupan mesti diteruskan...aku harap, sem depan jumpe balik dengan diorang then buat aktiviti camni lagi..

best wwoooo!!



3 pesanan kepada aku:

mIndA_IntElIgEnsIA said...

hukukhuk.. pegi pengkalan balok x ajok den.. sudah r ko.. camney kan buek den..

mIndA_IntElIgEnsIA said...

namo den mano??? yg hensem tu sapo? ado no tepon x?

aku, dia dan kasih sayang said...

bergembiralah sepertimana yang kamu suka.. sesungguhnya kamu akan mati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...