RELAX LA...

Saturday, November 27, 2010

MANUSIA ni memang x bole tengok orang lain lebih sikit dari die ea?
ishhh...ak memang berbulu btol la ngn orang2 camni..(sabar weh, sabar...)

asal nak dengki2 ni..buat citer sane sini..ko tau x dosa pahala ni? suke makan daging sedara sendiri? memang BODOH!

memang la family aku ni jenis 'HUHA2' (maksud die cm happy go lucky) and then your family was like kind of DULL mcm tue...SO? WHAT? it's your family fcuking bisnes..xyah la nak sebok2 wat fitnah cakap kat mak budak tu "anak ko tu aku dengar, asyik nanges je.."(gaya gedix tahap babi hutan)..memang la budak tu nanges, name pon budak kecik...xkan lak nak senyap SENTIASA..mesti la die ade ek2 (bunyi budak nanges) sket...

asal? sebab korang x suke bising2 eh? OK, kalau macam tue, ape kate korang pindah dalam GUA..ok x? bernaskan IDEA aku? haha..bolo punya olang..aku paham, duduk berjiran ni kene paham memahami antara satu same lain, tp...KORANG?? penah paham kitorang? and the worst thing is, u never give us, even one fcuking chance to understand u guys!!! then, u expect us to understand..what?! are u nuts? u think we are like mind reader or something? CURSE U!!!!

ok la, aku paham..ko cucu baru sorangkan? so, x paham la budak2 kecik ni macam mane gelagat diorang? AKU ni jage sampai 4 ORANG tau x? banyak kerenah, gelagat, perangai, dan yang sewaktu dengannye..

nape? ko nak sangat jage anak die ke? boleh..SILAKAN YANG BERHORMAT? BERHORMAT?! fcukoff!!!! patut la, mak and bapak aku tegur ko macam nak mampos, tapi ko buat muke macam nak mintak boot bola saiz 11..ermm, bagus la tu..teroskan dengan perangai macam tue..esok2 kalau susah jangan cari kitorng (tapi kalau cari gak, kitorang tolong la, tue pon tengok la...kalau RAJIN)

whatever forever and ever pon, korang tetap jiran kitorang..kitorang tetap akan laksanakan hak2 korang..pasal dose pahale and balasan ni, biar ALLAH yang setelkan...dia MAHA KUASA, ADIL...tp, aku berdoa semoga kite baik2 semula...sebab aku sayang sedara2 seISLAM aku..



.:PEACE NO WAR!!:.

2 pesanan kepada aku:

arif so_pyan said...

chill bro..

af3b_p!LaH said...

ARIP,
haha..ak tgh chill la ni..CHILL SANGAT...hehe..XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...