YUMMY!!!

Friday, November 26, 2010

pergh...tadi bangun tghari la pulak, ni sume sebab movie la ni..hehe..tp, subuh tetap subuh..alhamdulillah..ermm, bangun2 je, mandi tros trun bawah then bukak tudung saji...
wow!!!! terkesima aku tatkala terpandang satu objek yang amat menyelerakan...yela, perot da lapar, bangun lak tghari, mane xnye...hehe..


jeng3!!!! inilah die, sup tulang!!!! wah!!!! lame dah x merasai kesedapan menatang ni...cukup menyelerakan..disajikan pula dengan nasi yang panas dan kicap pedas...wallah!!!! sudah mampu membangkitkan nafsu makanku...




yang kat dalam tu, alamak ai..jangan cakap la... sape x makan, pergh!!!! rugi abes la!!!!! yang dalam tu yang sedap tu...sum2 die..tp, hah!!! b'sedia la...berat badan pasti melonjak dengan mendadak..hehe, xde la makan teros naik berat badan, cume jangan selaloo la makan..biasala, benda yang x elok tu la yang selaloonye sedap dan kite nak...btol? mwahahahaha!!!XD



aku style aku klu makan menatang ni, pakai pisau and garpu..sebab senang la nanti, nak makan..hehe..lagi satu, kat tulang ni ade daging2 sket tau...tu yang buat lagi bes tu..ntahla, aku pon xtau sebab ape aku suke...sebab...sebab...sebab memang bes la...hhehehehe...XD

2 pesanan kepada aku:

pakupakis said...

afeb,, aku nak sikit. jgn lupe tgk ngankung feb. kelakar abes. hahahaha

af3b_p!LaH said...

NAD,
ahahaha..nk? soh apak masak..kah3..
ea? mmbe ak pn ckp, layan abes cite tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...