C tambah tambah...

Saturday, March 5, 2011

c++. satu name yang amat asing bagi aku. memang asing pun. kadang-kadang tu aku rase c++ ni...., macam mahkluk asing pun ade. hahahaha!XD

asal aku cakap cenggitu? hah! korang g lah study pasal bende ni. perghhhhh! kalau tak paham subjek ni, memang tak kesah pun. tanye budak-budak senior, diorang cam... huh!? c++?! beselah tu kalau fail. FAIL?! OMG! teramatlah risau kalau senior cakap gitu. mamfuss aku. adoi~~

baru je selesai test c++ tadi. mak ai! rase nak makan je kertas tu. eeee... gerammmm... grrrr..... makan! makan! makan!

huh! apepun, aku akan cube lagi untuk test yang akan datang (ceh.. macam dah konpem lak result hampeh..)
tak tau la cane.. risaunye. kalau fail?? huwaaaaa....

oh! tidak~~

p/s: lepas satu, satu prob aku... adoi!

3 pesanan kepada aku:

princesshanamichi said...

waaa....kite same la feb..atil pun de blaja c++....sob3..:'(

...azuwin najihah... said...

HUHU..seha dulu pun ade amik C++. mase sem 1 tahun 1! mmg x phm apa pun....sebab seha tak terror kot.Hehh.
Afeb boleh punye...Afeb BOLEH! eceh! :)

Speak Up Your Mind said...

kau amek C++ caner afeb? c++ for object oriented programming ke?kalau kau nak tutorial ke notes ke aku ada..kalau kau nk la..simple jerk...xyah telek buku tebal2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...