bole la eh?

Friday, March 4, 2011

laptop oh laptop.. napelah time-time aku memerlukan perkhidmatan kau, kau buat masalah pulak... hadoi!
kenapa? kenapa? kenapaaaaaa..... nak beli baru? huh?! takdo duet la... huwaaaaaaaa... nak pinjam bole? hehe..
tak bole? huh! takpe, aku pinjam along saje lah... no no no.. jangan cari pasal..

ermmm... cane ek? hah! pinjam kat die jelah. yesss... bole lah eh? eh? eh? plizzzzz...(gedik aku da smpai dahhh..)
tak bole? ishhh.. taik hidung masam btol! hehe..

eleh.. tau dah... mesti boleh punye.. thank you! lalalalaa~~~ (gedik lagi...)
oh! beli baru? no no no... duet banyak nak gune... banyak bende penting lagi nak buat... blog? tak penting?
bukan gitu, blog ni cuma kehendak... makan, minum, topap (hehe..) tu sume keperluan.. penting tu.. nak lagi yang study jauh-jauh ni... fuhhh~~
bnyak gune duet woooo....

okeyh adek-adek! harus tau beza keperluan and kehendak.. barulah maju.. okeyh! paham? bagusss....

oh! tidak~~

p/s: bersawanglah + berhabuk lah blog aku ni... adoi...

3 pesanan kepada aku:

Kumbang Jingga said...

yup blog cuma kehendak..aku buat blog sbb nak share info2 or ilmu hehe..dpt gak pahala kan..even bila kita dh takde kt atas dunia ni kita still dapat pahala bila org baca blog kita..hehe..

P.S. anyway sy follow anda..skemanya aku ni hehe

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

lappy wosak ea?? ciannyaa.. sy pnya lapy pn wosak gak..hurm, antara malu jer x pjm org pnya lapy wt kojo..uhukk T_T

afeb pilah said...

Kumbang Jingga,
btol2..

♪..aq[daN]pUteraku..♪,
haha..aku pn pnjam org gk ni on9..post entri sume..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...