BELIAU.....

Tuesday, April 3, 2012

assalamualaikum...

dikala gua tengah menaip post ni, jiwa gua sedang kacau..

gua nampak beliau masa skola menengah lagi..mase tu form 4..beliau budak baru..gua selalu gak usha beliau (tapi bukan tengok ehem ok, gua hati suci..)  tapi disebabkan persekitaran gua yang islamic environment, kengkadang gua insaf kejap.......... *gentel tasbih* lepastu...........buat balik, kah3! (dasar pervert!)

beliau gua nampak cool, sederhana, independent dan takde lah tergedik-gedik macam lain and is the type that i'm looking for <---mampos BI terabur.

gua setart mesej die lepas high skool, tak penah bebual, tetiba je mesej. die layan! itu yang penting! hehehe...hati gua setart berbunga taman astakona..mak aih! jiwang siot aku! macam jilaka!

then, makan tahun jugak, gua jadi biskut chipsmore brand DANONE yang lazat lagi mengiurkan. kejap ade, kejap takde. *sigh*
gua, ni bukan jenis yang dok suka mesej , tepon 7/25 eh? 7/24, silap..bukan maksud gua tak caring, tapi kitorang tak declare pape pon lagi, dan one thing adelah gua nak jadi kawan tapi mesra beliau.

famili gua bagitahu, kau tak payah nak couple2 bagai, rilex dulu, dah ade yang kau minat,keje bagus2,kumpul duit, teros pinang.

gua pon memang dah pikir gitu dah, walaupun adelah antara DOKTOR CINTA yang gua jumpe cakap, "kalau kau nak,usaha dapatkan,dah dapat,jaga elok2"
tapi gua jenis lain la, bukan jenis yang terburu-buru..

gua ni ibarat pemburu tahu, dah cukup masa baru tembak! bukan nampak terus nak tembak. kene aim dulu kan? hehehehe..

tapi tulah, mungkin rezeki jadi kawan saja kan? (tulah, nak sangat mintak kawan, kan dah di kabul dek TUHAN..)
tapi gua yakin, kalau die bebetol sukekan gua, gua akan dapat beliau.

ritu pon die dah HIGHLIGHTkan dalam mesej yang latest ni bahawasanya gua adelah member yang terbaik sekali..tapi serius lepas tu, gua dah rase cam nak tangkap leleh dah..(muke lejen, hati tisu dowh!)

gua akan tetap berdoa, dan terus berdoa,kalau panjang jodoh, gua akan dapat beliau..

p/s: rase diri cam bersalah pon ade jugak..

Oh! Tidak~~



2 pesanan kepada aku:

SuperHuman said...

gedik okhay!!!hahaha

afeb pilah said...

@superhuman
mohon senyap. HAHAHA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...