KAMONLAH bro and sis!

Wednesday, June 27, 2012

assalamualaikum dan salam 1115 malam

ini hari mood berbelah bahagi. sekejap hepi datang menjengah, sesekali marah menyusul. hal ini adalah disebabkan ape pon gua tak tahu. sebab dan musababnya tidak dapat dikenal pasti

saban hari gua tengok, nampak, dengar, rasa, sentuh dan pelbagai basic sense yang ada pada diri ini gua gunakan dan perasan, blogger semakin meningkat bilangannya. sebab dan musababnya adalah terletak pada si pencipta blog itu sendiri yang gua tak tahu tapi alasan yang normal adalah DUIT DUIT DUIT.

tapi, alasan tu memang tercapai dek akal namun kalau diiringi bersama USAHA.
macam post sebelum gua ni ~~> mohon TEKAN sini

tapi, bagi gua. berblogging ni sekadar mahu suka-suka sahaja macam mengisi masa lapang gitu. disamping tambah kenalan, jumpa dan borak-borak.
tapi setakat ni, gua tak pernah pon join mane-mane gathering blogger disebabkan kekangan masa. yelah, gua masih ade tanggugjawab yang lebih penting sebagai PELAJAR.
tapi, kalau dapat tu  syukurlah jangan pulak lu orang riak tak tentu pasal, sesilap kene tarik balik nikmat tu. ada paham eh?

sekian. maleh nak ceghabih banyak, bosan koba dek oghang.

p/s: blogger baru tu memang style

Oh! Tidak~~

1 pesanan kepada aku:

Rafi Nilhan said...

tak semestinya duit hehe..kau cek blog aku ado dak eklan die

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...