USAHA ESCALATOR KEJAYAAN

Monday, June 25, 2012

assalamualaikum dan salam isnin.

mood gua ini hari sedang sedang elok saja. tak berapa gembira, tak berapa sedih. kira gua masih mampu lah menjalani kehidupan yang serba mencabar ni dengan tenang tanpa gangguan emosi.

ESCALATOR, apa kejadah tu? haaaa, itu adalah tangga bergerak yang lu orang dok naik masa jenjalan kat shopping shopping kompleks tu.

selalu, lu orang dengar usaha TANGGA kan, ini jam gua tukar pendirian. yela, USAHA ni kalau lu orang buat, insyallah result yang lu orang mahukan itu, cepat dapat.

tapi kalau, tak buat USAHA tu? ape jadi? haaaaa..sendiri mau pikir aaaa bak kata NABIL MAHARAJALAWAK tapi ni versi cina la.

senang cerita, kalau usaha dapat, tak usaha tak dapat. sekian

p/s: nampak dah usaha sorang blogger ni makin naik. saingan makin tinggi.

Oh! Tidak~~

1 pesanan kepada aku:

Nurul Akmal said...

yup kalau kita berusaha,insyaallah kejayaan akan dtg pada kita... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...