Kalau kau tak femes boleh la cakap cenggitu...

Thursday, July 19, 2012

assalamualaikum dan salam petang 3.16

mood gua ini hari melonjak-lonjak keriangan tidak sabar menanti petang untuk bermain bersama rakan seperjuangan yang sudah lama tidak ketemuan. fuhh~~ habis napas baca gini, bole meninggal terkangkang jadinya.

sebentar tadi gua bersantai di beberapa blog, lalu mata gua terpanar pada tajuk entri ni ---> SINI

gua bukan setuju mahupun bantah, namun nak ulas sikit saja.


  1. kalau tak femes, tuit cenggitu takpelah. MUNGKIN manusia berakal boleh konsider ianya satu humor geletek ketiak orang.
  2. engkorang yang celik ilmu ni tak sepatutnya besar besarkan isu ini, engkorang sepatutnya berbincang dengan damai dengan pihak berwajib.
  3. segala perbuatan kita di dunia ni diaplikasikan dalam newton's third law of motion iaitu EVERY ACTION HAVE REACTION. ada paham eh?
jadi, kesimpulan die berfikir sebelum bertindak. senang. damai dunia ni. insyallah

p/s: laparnya...

Oh! Tidak~~

10 pesanan kepada aku:

Aziela said...

Alamak...cer cito sket apo issue eh? Akak poie tadi, tapi dh di remove lak...

khairunnisa anis said...

lapar g la makan... cne ngn bola tampar? bape-0 ? ngeh2.. :D

Boni Kacak said...

hehehe... masing2 ikutkan emosi agaknya. bila emosi menguasai diri, jadi macam tu ler.. hehehe

fadh leyanie said...

baru nak usha tengok2
"Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist."

Nurul Akmal said...

Salam Ramadan & selamat berpuasa..

www.siezuka.com

L said...

cegu fizik eh? haha =)

jom baca sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/07/panjatkan-kesyukuran.html

anamizu kaito said...

tu lah.. cik ana pon ade bace gak entry kat blog Phat tu.. artis tak patutla buat bnde2 cam gitu kan..



slm ramadhan afeb :)






Luv,
cik ana

Pena Marhaen said...

den jonguk tadi kosong yo..dah di remuf eh agak eh.

Bobo said...

newton tu fizik kan? haha apa kes ni?

nur said...

terlajak tulis boleh delete takpun backspace..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...