Dah ke belum?

Monday, December 29, 2014

Assalamualaikum dan salam petang semuaaa!

Sebelum start post gua, mari kita bersama-sama berdoa kepada Allah untuk keselamatan negara kita, MALAYSIA, semoga dijauhi dari malapetaka dan bencana yang buruk. Al-Fatihah...

*tadah tangan*

aminnn....

ok ok. gua nak tanya kauorang satu ni je haa... Kauorang dah baca belum post gua yang ni ---> KLIK

Kalau dah, alhamdulillah. Kalau belum sudah, pegi sudahkan, jangan bertangguh. Kalau belum, innalillah. Weh!? Hotakk kau ( dibaca dengan nada penuh kasih-sayang)

Gua tahu post tu panjang dan boring sehingga bakal menyebabkan hidung berdarah dan kepala berderai.

p/s: hujan tak berhenti dari pagi ni. ermm..

Oh! Tidak~~

1 pesanan kepada aku:

Nao Mei said...

Amin...insyAllah..kita doa je yang terbaik dik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...