Blog Popular 2012 Pilihan Blogger Baru

Thursday, December 13, 2012





Segmen? lama dah gua tak join segmen ni. ini kali, segmen pasal blogger pilhan.
jom usha blogger pilihan gua

  1. yang pertama dihati gua adalah........*drum rolling* jeng jeng jenggggggggggg~~

BEN ASHAARI

sebab gua suka blog santai. random post gitu. post beliau padat, mantap, sendat, ketat dan yang penting layannnnn

     2.   sekenli, ceewahh..fefeeling omputih plak....(kali ni take drum roll ke?)


brader ni, gua saspek (dibaca: respek) gak sebabnya post beliau pehhh..fully english kot. post menarik dengan gambar bagai. juga post random. ada in kata orang!


      3.   lasli, hah! sapo deh? lain tak bukan oghang kampung den la! warih sei ni poik!

"phat corner"

haaa..ni tak lain dan tak bukan sobab bini eh comel. hahahahahahahahahaahahaha! maap warih, sei gurau yo. bukan bukan. nak gua ulang balik? dari no satu ke dua, sume blog pasal post random, santai dan relax. blog yang ni pon sama. namun ada keunikan sendiri. nak tahu, sendiri usha la.

p/s: ujang, bro framestone, yuyu dan banyak lagi. yela, sebab segmen ni nak 3 je. tapi gua sayang sume bloggers!






4 pesanan kepada aku:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

haha..blog aku x de ke??

Mohd Lokman Bin Ramli said...

letak link entri pada entri http://www.hasrulhassan.com/2012/12/segmen-blog-popular-2012-pilihan.html

eqbalzack said...

Assalamualaikum...
Terima kasih tuan. Maaf lewat singgah. EZ sibuk dengan tesis PhD.
Walaupun blog org putih, tapi EZ tetap melayu sejati...makan sambal belacan! hehe

Teruskan menulis. Tuan bakal jadi blogger tersohor nanti. In Shaa Allah..

-eqbalzack-

hasrul hassan said...

As-Salam. Terima kasih kerana sudi berikan pendapat. Sebagai hadiah permulaan, blast trafik untuk blog ini. Semoga manfaatkan trafik yang diterima.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...