Kosong~~

Monday, December 10, 2012

Assalamualaikum dan salam 229 petang. ini hari bertarikh 11/12/12. peh peh peh, esok tarikh dah cantik dah ni. untuk apa? haaaaa..adalaaaa~~

Oh ya! memandangkan gua sudah lama senyap dari menghentakkan jari jemari gua di keyboard laptop gua ni, jadi ini jam terdetik la dek hati untuk menge-post sesuatu. sesuatu tak sesuatu jugaklah,contain masih kosong. gua tak study papepon nak post pasal apa pun tak tau.

haaaa...gua ada idea, apa kata gua share lagu najwa letup tu. eh, najwa latif yang bertajuk kosong tu. yelah, kene la dengan tema gua ni, contain post yang kosong kosong kooosongggggggg~~~ ceh fefeeling suara sedap kejak..hehe

Lirik Lagu Kosong - Najwa Latif

Kau melihat diriku

Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu,
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu

Segala kata cacian

Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong 2x


Setiap detik diperhatikan

Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong 2x


Kini aku bangkit

Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar

Kosong .. kosong..

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

kosong.. kosong..


Setiap detik diperhatikan

Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong 2x


Segala kata cacian

Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong 2x

Sumber : LIRIK KAMI




ok, jadi bagi mereka mereka yang gemar bermain gitar tu chord lagu ni ialah Am Dm G C E
haaaa, lu orang tutuhlah main sampai lebam lagu ni, sebabnya dari mula sampai meninggal lagu ni, chord die sama tak berubah. ok? selamat mencuba!

p/s: hujan la kejak lagi ni..

Oh Tidak~~




4 pesanan kepada aku:

Aziela said...

Akak tak pernah berjaya main gitar. Jari akak nie tak boleh nak buka lebar. Frust

Mohd Lokman Bin Ramli said...

buat lagu masuk utube lah.. ^_^

Phat said...

terbaik la sedaro den sorang ni hehehe

kay_are said...

owh simple macam tu je ke chord gitar lagu tu.. ok noted! thanx share =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...