BERDOSAKAH AKU??

Sunday, May 2, 2010

ritu, aku kuar makan... nak sangat rase makanan kat satu 'restoren' (alamak!! cane ak eja neh??)...
tengah makan2 tu, gelak2 la... besa la.. kuar makan dengan orang2 yang korg rapat, mestilah ade je cite2 lawakkan (walaupun orang lain pikir x lawak, hehe..)

argghhh!!!!! lantak pi la depa nak kata apa..memang la diorang x paham coz x satu kepala!!! (emo lak..) ok smbung balik...

sebelah meja ktorg, ade la pair of couple neh... da tua gak la, makan...(mmg a makan, name pn kat restoran..) aku neh malas la nak makan gune sudu n garfu yang betol an... ala, bukan majlis formal pon ko nak poyo2 huh!! makan je la ikot selesa... Lepas tu, diorang bole kutuk2 care kitorg makan...pergh!!!! menyirap shial!!! aku memang F**K la orang yang suke jage tepi kain orang neh.. xde la nak kate aku baik dan perfect, tapi mind ur own business la gampang!!!

mule2 aku pikir gak, "ala lex a, org tue kot..." tapi, aku neh da la jenis yang selaloo d'permainkan, korg tau x.. selaloo aku x kesah, tapi on that day, aku xtau la sebab ape aku x bole stand on it anymore!!!.. da la tyme tu aku banyak prob, pegi hangout neh pon sebab nak release tension.. aku ape lagi 'sound' baik punye kat couple yang da tua x sedar diri lagi tu.. biasalah an, bile marah naik syeikh la dibuatnye.. memang setan tyme tu la die cucuk kite...macam2 la aku kutuk couple tua tue.. aku pon lupe da ape yang aku cakap...(haha!! mmg release tension abes la..)

haha!! lawak btol... sian pn ade gak.. tapi serve them right la.. sape suruh wat palat ngan aku.. tyme tengah ade prob lak tu.. haha!!! tepat pada masenye diorg kene.. tapi, bile aku pikir2 balik.. b'dose besar lak.. da la ngn org tue, tp nak wat camne... bende da jadi... nak cari diorg ntah mane2 lak.. ermm..xpe la, ade rezeki jmpe, mnx maaf la..hehe..(^_^)

8 pesanan kepada aku:

ARC™ said...

hormat org tua weh. Cakap cara elok tapi berkesan xpe. jangan g hangin kat dia

af3b_p!LaH said...

ermm.. btol tu arc..
tp, nk wat cmne an,da 'terhangin'lak kt diorg..hehe...
mcm ak ckp td, time tu ak tgh ad prob..
ermm....
xpe raye nnti ak mnx maap la..hehe...

Pensel Kontot said...

hahaha....

padan muke org tua tuh...

sib baik dia x sekeh ko balik kan

af3b_p!LaH said...

PENSEL KONTOT
haha..klu die sekeh aku, aku sunat die..
ngeh3..

. nurulhidayahbtjuhari . said...

:) tapela, insyaallah jmp balik nan dia, bule minta maaf (:

af3b_p!LaH said...

NURUL,
btol2..hehe..

ARC™ said...

ko kenal ke org tue tu..cane nak mntk maap weh hahhaa

ingat, perbuatan kite ibarat mengetuk paku ke papan, walaupun paku boleh dicabut, lubang tu masih ada

af3b_p!LaH said...

ARC,
haha..
mmg btol tu...
due2 pihak ad lubang tu skng..
hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...