Habes je KEM tu...

Wednesday, July 6, 2011

omeyngatt~~
balik je dari KEM PGA TUPAH KEDAH haritu, rehat sehari saje esoknye tu dah kene start aktiviti yang last skali.. KAWAD!!!!!

tapi takpe beb! gua memang suka pon kawad..syok!! walaupun penat.. kawad ni ade seni die sendiri, kalau dah dapat satu skuad tu mantap kawad, pergh!! memang layann~~
hentak same, pergerakan same.. dah la pakai boot kawad berladam tu, perghhhh!! die punye bunyi bile hentak same, prapppp!! layannnn~~
tapi, lain pulak jadiny kalau kontra, macam taik lembu bunyi die beb.. tak layan lansung! sudahnye, memang kene blasah la dgn sarjen tu..hehehe..

tapi, kitorang belajar kawad senjata, tak blaja kawad mcm kat skool menengah tu..haaaa..
kawad senjata ni same saje pergerakan mcm kawad biase, cume bawak senjata..
senjata yang ni haaaa...

rifle M16A1..

senjata ni ringan..taklah berat mane pn..ringan je..
BERAT KOSONG-> 2.89kg

BERAT + PELURU 30-> 3.6kg

haaaaaa... tak beratkan ringan je..hehe..kalau nak tau, try la pegang setengah jam smbil lelari anak..konpom kurus kalau buat sebulan..

Oh! Tidak~~

6 pesanan kepada aku:

SuperHuman said...

kurusss lahh sesangat!!!

shafiqabdshukor said...

pergh..
best tu..

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

http://andrik-mcvean.blogspot.com/

aleen aiden said...

pergh,kawad senjata yg best tu!hu3

afeb pilah said...

SUPERHUMAN,
kurus okeyh..jgn zelesss...

SHAFIQABDSHUKOR,
haha,,betol2..bess..

afeb pilah said...

ANDRIK,
thx!

ALEEN,
yeahhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...