Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 200 Blog Top Blogger Baru

Friday, July 22, 2011

hai sume! hehe! my name is .... ceewah! cakap omputih lak..haha! ok2..siyes..ismi mohamad affezzudin bin mat sani, amboi name penoh gitu..ahaha!XD
name panggilan AFEB..sebab? entah, start sekenderi skool lagi bebudak ni panggil camtu, terima je *muke redho*
umur, 21 tahun..muda kan? ahaha! ceit! masih belajar dekat UTeM, MELAKA..tak tau? kesian..sila tanye orang Melaka okeyh..ahaha!
kos ape aku amik? kosmetik...bess...ahaha! takdelah! kos kejuruteraan eletrik..
aku ni jenis happy go lucky gitu, tak suke sesedih ni..orang cakap aku ni muke legend, hati tisu...

next question pliss~~

sudah berapa lama berbeloging? ermm..start aku post pada tahun 2007 lagi dah..tp aku baru perasan post-post aku yang lame dah hilang? huh?! taktau la..mungkin kene serang virus ke hape ntah..kesian kat aku~~

next~~

tujuan berbelog?
okeyh ea..pada mulanya, aku sesaja je nak menulis ni..memandangkan lepas SPM tu takde keja yang nak dekat aku, so aku buat la keja..keja aku ni la, berbelog..
tapi aku tak banyak post entri, jadi silent reader dekat belog orang je..
bole kate dari tahun 2007- 2008 total entri aku 20 je kalau tak silap..ermm..sikit kan sebab? aku malas fulstop ahaha! aku suke baca belog orang je..
start 2009 lebih 'sikit' la..lebih satu entri ahaha!
2010 banyak iskit..
2011 banyak da..memandangkan tengah hot kan blog ni..so, aku rase macam semangat sikit nak tulis entri...
sekarang, aku masih dengan diri aku yang dulu, sesaja je nak berbelog..isi-isi masa lapang..buat rekod sikit untuk bahan bacaan di waktu akan datang..aku taknak lupekan ape yang aku dah buat mase aku mude-mude ni..nanti akan datang bile dah tue, bole baca dan kenang balik..hehe..mesti bess~~

ok! next soalan!
............
huh?!
takde da? kbai!

3 pesanan kepada aku:

nur said...

Terima dgn muje redho?
Klako betoi le afeb ni .. Tp unik nickname ni..

aleen aiden said...

haih,sedey aku bace citer ko nih.asal ramai sgt yg amek kos engineering?asal nak jumpe yg amek kos akaun payah sgt?hi3

aleen aiden said...

mane kau mane kau?da dekat seminggu xhapdet ape nak jadi?hak2,tetibe aku rase mcm mak org.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...