#1 Moh Lepak Sini

Friday, February 15, 2013

Assalamualaikum dan salam tengahmalam.. huarghhhhhhhhhhhhhhh! *menguap* ngantok siot.




ini jam, gua baru lepas balik dari Seremban, umah kaklang gua. nasib jalan tak jem, kalau jem memang gua bawak roti (hambarnya lawak..)

lama woi tak menghentakkan jari jemari gua yang comel ni atas keyboard laptop ni. busy woi busy.

malas cerita panjang, gua pendekkanlah, boleh? tak? ada gua kesah? kahkahkah..
ok, gua tak pernah rasa diterima dalam kalangan manusia manusia di alam maya ni, sehinggalah, pada tahun duaributigabelas ni, blog gua yang tak tahulah dari mana asal kewujudannya, telah di-review sahabat blogger ni. die punye perasaan tu, gua tak dapat nak kabo cemana lagi. peh peh peh...

ok, ini jam, gua pulak nak balas review beliau.


  1. Beliau seekor seorang manusia. semestinya!
  2. Lahir dekat sarawak mungkin?
  3. Gua rasa beliau perempuan yang lawa, comel dan periang. gua rasalah.
  4. Blog beliau kemas dan cantik, siap ber-latarbelakang-kan stoberi cupcake. me gusta!
  5. gua tertanya tanya jugak, pandai main gitar tak? ermm..
ok itu je. eh, kejak kejak, satu lagi. nama beliau sama dengan nama panggilan kakak sedara gualah! hehe..

P/s: merah jambu itu pink. oh lupe pulak, rajin rajin jenguk beliau
       disini ----> NAO MEI

Oh! Tidak~~

3 pesanan kepada aku:

Nao Mei said...

huhu..memang terharu sesangat lah dik..tak sangka selama cik akak bebelog gitu..dah 3 kali rakan belog review aka promosi blog cik akak..memang tak ku menyangka & tak menduga tuah MANOK aka ayam nampak di kaki..tuah manusia pada usahanya..alhamdullilah...hohoho..not horlick k dear..

cik akak memang tulen orang sarawak..haha..
Paling suka keja menyakat...dah jadi hobi da..

kalau main gitar..mungkin tak mungkin ler..cik akak cuma tahu pegang gitar je..kahkahkah...malang sungguh sang gitar itu...

yang paling penting adik boleh panggil cik akak dengan nama nie...kak hanieyz..tulah nama samaran cik akak..huhuhu..

jap-jap..mahu nangis dulu..terharu dalam kegembiraan..wah wah wah komen yang memanjang kelaut...salam kenalan dear

Zuliana Abuas said...

dah bosan berfacebooking, kembali berblogging lak.

Aziela said...

Wah..tahniah, tahniah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...