Segmen: Jadikan Follower Overload

Monday, February 4, 2013

assalamualaikum dan salam petang isnin semua!

ini jam gua tengah dengar lagu "a dangerous mind" yang dipopularkan oleh Within Temptaion. kemainkan layan lagu oghe putih. semak sek kito lo ni. haha!

ok, baru sahaja 30 minit bersiar-siar sekitar blog-blog manusia yang wujud dekat dunia ni, gua nampak la satu post dari cik DayangDeno kita ni promote segmen. gua dah lama jugak tak men-join-kan diri dalam aktiviti "join-segemen-lepastu-promote" ni, jadi gua pon merajinkan dirilah follow segmen ni :-


oh lupa pulak, kalau engkorang nak join join, tak nak join, minah ni tak pakse. tiada paksaan dalam beragama (tetiba..)

kalau bebetul engkorang hati bersih suci murni ikhlas nak join, klik SINI ataupon gamba atas tu. ok? hehe..

p/s: penat weh kenduri aku kahwin, eh kenduri kahwin itu hari..hehe

Oh! Tidak~~


8 pesanan kepada aku:

SuperHuman said...

gedik ya amats!
hehe

IeZwa RazK II said...

Assalamualaikum,
Datang dari segmen yg sama,
Done follow your blog #185,
Jemput singgah + follow blog iez pulak ye.

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-sambil.html

follow 186..singgah akak balik ye

Ieka XieaRf said...

done follow. sori lmbat. meh BW peserta laen.
http://icysnowhite.blogspot.com/2013/01/peserta-segmen-jadikan-follower-overload.html
=)

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

Nao Mei said...

akak singgah sini..

akak review blog adik..
jumpa akak di sini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/review-follow-cik-akak-yang-ke-200.html

Zuliana Abuas said...

dah berjaya overload kan blog ni, jemput singgah kat umah kita pula ya... sudi2lah LIKE facebook page kita tu sekali eh... hehe. TQ in advance!

http://juliaesqa.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...