Semangat ada mari

Wednesday, February 20, 2013

assalamualaikum dan salam malam semua!

*air mata meleleh*

*lap air mata tadi*

ok dah. fuhh~~ hati tisu jugak gua ni. dari jauh nampak ke-BESI-annya. bukan apa, gua baru je tengok cerita pokemon tadi. sedih woi. kesian beliau. emmmm....
ok, abaikan cerita sedih gua yang satu ni. gua nak cuba bina hidup baru saat ni. *berdiri dengan gah*

jadi, esok adalah hari keberangkatan gua ke bumi MELAKA, setelah sesuka hati, peparu dan jantung gua untuk buat pilihan nak tambah cuti. kahkahkah! bukan sesuka hati lah! gua ada PERSONAL ISSUE ni. lu orang apa tahu. huh! *merajuk balik dinding*

ok, kembali menaip.

saat ni, gua rasa ada macam satu semangat lah. semangat nak berjaya tu macam ada mari sikit. sikit je. tak banyak. yelah, memandangkan pointer gua yang tak berapa nak ceria tu, tambahan pulak sahabat sahabat yang lain punya pointer lain macam angka dia, mulalah gua nak berubah. tapi, gua harap perubahan kali ni, biarlah ada makna sikit. maksud gua tu, ada terkesan dalam hati ni. selalu tu, manusia berubah hanya disebabkan oleh satu perkara sahaja, dan bila dah dapat perkara yang dia mahu itu, lalu perubahannya mendadak merosot. hah! itu yang gua mintak jauh tu. sangat sangat mintak.

jadi, berbekalkan semangat baru gua yang tak berapa banyak ni, gua nak mula hidup baru!

P/s: sem ni gua LI woi! gila cuak!

Oh! Tidak~~


5 pesanan kepada aku:

QasehSuci said...

Tgh wat degree ke?
Bagusnya walaupun linda dah brranak pinak tp masih ada semangat...keep it up

Nao Mei said...

Pesan untuk adik cik akak yang tersayang...belajar rajin-rajin :)...dapatkan terbaik..hihi...cik akak doakan adik berjaya...amin

lama tak update entri..:)

Aziela said...

Wah, kono poie motivation camp nie dik. Semangat merudum time blaja tu, kritikal tu. Eh, dah nak LI. Oklah tu. Buek kek mano, jang?

Aziela said...

Oh, lupo nak tanyo. Buek course apo kek UTeM? Opis akak ado siapkan LI.

Razil Tahir said...

Jangan give up!
You can do it!!!
May Allah ease everything~ Amin~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...