#1Simpulkan

Monday, February 18, 2013

Assalamualaikum dan salam lepas zuhur semua orang!

inijam, gua masih di KUALA PILAH. belum ada hati nak pulang ke MELAKA lagi woi! malas tahu malas? gua masih belum habis nafsu cuti ni, amboi kemain besar kan nafsu gua? kahkahkah

rakan rakan se-rumah se-sewa yang lain gua rasa dah balik ni, sebab ituhari si zulhafiz ada mesej bila nak balik. gua masa tu takda kredit dan sehari selepas itu baru gua balas. itupun selepas banyak kali solat istikharah, mintak petunjuk.

baik, sekarang masa untuk gua simpulkan beberapa aktiviti, start dari 16/2 sampai la harini. bukan malas nak hapdet post, tapi bantuan jalur lebar takda. gua bukan macam lu orang yang internet setiap detik disisi.

dah dah, gua nak start cerita dah ni....


  1. lepas gua hapdet post yang ---> INI gua terus tido. dah mengantok tambah penat woi. sapa tahan?
  2. pagi sabtu, 16 FEBRUARI 2013 gua memang tak jumpa, tido pon lambat. nak bangun awal apanya? malam tu, adalah aktivit sikit, bonzer ajak lepak karok. tak karok pon. beliau banyak kerja. takpa. gua dah mada duduk rumah. lagipun gua rindu ke lu bai.kahkahkah! tacing macam ****. lepak borak borak dengan moss, apak. dah bangang takda cerita, cucuk lubang. gua tak main pon. mana reti doh! balik konpem pagi buta. tengok, femili lain semua terbongkang tengah ruang tamu. apa takda bilik ke? 
  3. pagi ahad PETANG ahad bersamaan 17 FebruARI 2013, baru nampak sinar matahari dan kecerehan dunia. sakit jugak telinga gua kene bebel sebab balik lewat semalam. yelah, gua buat kereta bapak gua macam diri sendiri yang bayar bulan bulan. haha!
  4. masih di hari, tarikh yang sama. tapi sekarang waktu petang. gua dan femili members yang lain sesiap nak ke BANTING, hantar Tuah. beliau ni anak buah pertama dalam femili gua. gua ada banyak. 12 orang. malam tu gerak balik pilah.
  5. eh ada lagi? ok sebelum gerak balik pilah, lepak ALAMANDA sepam dua kejak. gua bukan suka sangat pon lepak shopping kompleks ni. boring. celah mana entah yang seronoknya manusia manusia yang memeriahkan suasana tempat tu, gua pon tak tahu. apa ada? tapi gua suka roti aunty anne. bes.
  6. SEKARANG, 18 Februari 2013, gua sepatutnya gerak balik rumah sewa. tapi esoklah. kelas pagi tadi ada ke tidak eh? kahkahkah

habis tambah tamat.


p/s: gua rasa,susunan hari dan tarikh ni macam salah. tapi, aktiviti tetap sama. takpelah

Oh! Tidak~~

5 pesanan kepada aku:

Aziela said...

Err..cikgu kau tak marah ko kalau kau ponteng, afeb?

Minggu nie akak ado kek melako laie...hehehehe

Mohd Lokman Bin Ramli said...

kelas pagi tadi ada lah bos.. haha

SuperHuman said...

gedikk sangattt..

Diari Si Froggie said...

amboi apa nie malas2.. pi balik cepat!! haha.. siap solat istikharah tu tak menahan.. Banyaknya aktiviti lu karok lah, cucuk lubang lah (apa benda tu?) kena bebel lah (padan muka), lepak Alamanda lah.. hyperaktif sungguh lu.. :P

muhammad rifaah said...

nak cuba atasi pendatang dengan izin, supaya berlaku saingan sehat, hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...