ALTITUDE KE ATTITUDE...

Thursday, April 22, 2010

bagi aku, hidup kat dunia neh, attitude la paling penting..klu nk bandingkan dengan altitude la, ermmm...sampai bile tahan korang agak??

altitude yang ak maksudkan neh adalah merangkumi harta, pangkat dan darjat...sebenarnye, kalau attitude kite bagos, altitude neh mampu dikawal...anda setuju?? setuju?? bagos..hehe...

aku tertarik dengan kate2 mmbe aku..die cakap, attitude melambangkan semua..orang akan senang dengan ko, klu attitude korang bagos...contoh la ea, klu korang nak makan kat kedai2, ape yang korang tengok?? mestilah kebersihan die an?? so, attitude sesebuah kedai adalah kebersihan...paham??

tapi, klu altitude je power, tp attitude hampeh...huh!! ko akan dipergunakan...siyes tau!!! orang just nak duet ko je, dah abes nanti, die blah camtu jek...ermm, so berjage2lah wahai orang yang b'altitude neh...

so, it's ur choice to choose, u have the option...just do what u think good for u...

2 pesanan kepada aku:

Syafinaz Razak said...

Salam..
betul betul betul....o_0

@feB_p!LaH said...

SYAFINAZ
hoho~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...