TAWAKAL JE LA...

Friday, April 9, 2010

ermm...paper mate...fizik...arghh!!! its drive me crazy...penat2 je aku study late nite...sampai tak tido sampai subuh...at the end, WTF...susahnye...matila~~

abeh tu cane ni...ermm...

"rilek bro...teroskan usaha je...kalau x usaha, cane allah nak tolong..." kate membe ak..

yang lagi sorang neh lak, " 99% failed is better than 100% nothing.."

pikir pikir balik ape yang mmber member aku cakap ni, ade betolnye...ALLAH mungkin nak uji kesabaran aku je... tak pun, dosa aku dulu tu, yang berbakul bakul tu...ermm...tak pun, kalau aku berjaya, mesti aku berlagak ke, atau aku tak usaha untuk paper yang lain..btol x??

im just thinking that someday, ape yang aku usaha, akan dibalas dengan kebaikan...hopefully la...
yang penting sabar dan terus berusaha...

1 pesanan kepada aku:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...