STORY part 2

Monday, April 26, 2010

ermm...lalu atok itu pun jatuh dalam longkang akibat disergah oleh seekor semut...eh?! bukan2, salah cerita da...hehe..sambung balik cite ritu,

kemana sume menghilang?? ohh tidak!!! adakah?? nooo!!!! ermmm, sebenanya, pagi tadi aku kena tinggalkan dengan family sendiri...diorang pigi makan luar lo!!!! sedey=(

"tu la, bangun lewat lagi, kan da kena tinggal", cakap mak aku. "haha!! tadi orang makan best2..padan muke ko x ikot", ejek kakak aku dengan nada kebudakan die tu... huh?! siot!!! xpe, aku x heran pun...makan kat pilah je kot, borinnggg~~
family aku da try to wake me up, but aku je yang tido macam orang nak mampus..haha!!!..SERVE ME RIGHT!!!!

naseb la mak aku belikan bekpes untuk aku, kalau x....

p/s:
jangan tido lambat and bangun lambat...nanti kena tinggal cam aku...hehe...

1 pesanan kepada aku:

amar said...

bagus...tak faham

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...