SEMALAM...

Tuesday, April 27, 2010

semalam baru je nak bukak laptop nk on9, tibe2 telefon rumah bunyi, "ting tong". Eh?! tu bunyi loceng rumah la..hehe...pape jela an bunyi die camne...

macam biasa, aku akan pekak kan telinga, bisukan mulut, dan kakukan kaki...tanganku ini, bagaikan terikat di langit, kakiku bak terpasak di bumi....waa~~ terer x aku bermadah pujangga..hehe (prasan tahap cipan)... bukan malas nak angkat, nak bagi can kat mak aku exercise, hehe (ampun mak!!!!)

tyme tengah2 cakap tu, mak aku cam wat nada terkejutzz ala2 jumpe tikus makan kucing...aku pun wat keras je la...abes je mak aku cakap, die ajak pegi hospital... nak tau kenapa???

mak kepada anak yang mak aku jaga tu, xciden... xlah terok sangat...tp, die tgh mengandung, agak bahaya... kitorang pn, b'gegas la ke tempat kejadian... on da way tu, nampak lagi xciden moto ngn keta... adoyai~~
sian orang tu..t'baring kat jalan, mngkin patah anggota kot... tyme tu jalan basah, baru je hujan, maybe thats the main reason la... da sampai tu, jenguk jap... ermm, ok la..x teruk...kandungan pun selamat... alhamdulillah...

so, untuk sume pemandu, x kire la moto ke, keta ke, lori ke, basikal ke, kapal terbang ke...huh?! ok, abaikan kapal terbang tu, diorg x rase KESESAKAN LALULINTAS, hehe...
jage2 keselamatan diri..safety first..remember ur love one...(skali lg saya poyo tulis BI)

3 pesanan kepada aku:

Pensel Kontot said...

aku sgt gerun memandu di kala hujan.....
bahaya wooo

invisible said...

cm knl je ayt bermadah
'tangan terikat di langit.kaki terpasak di bumi.jasa tak setanding mimpi'
haha
cne tkar2 theme blog a?x reti aaa

af3b_p!LaH said...

PENSEL KONTOT,
ermm, tau xpe...

INVISIBLE,
ala..cane ek nk tulis..kt dashboard ko tu ad option LAYOUT an?? klik then, klik kt option EDIT HTML...then, kt stu ad option CHOOSE FILE...pilih la template yg ko da donload tu...
siap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...