PENAT+HAVING FUN+RAWKZ=midvalley

Sunday, April 25, 2010

haha...ermmm...20 thn idop kt dunia neh, tadi baru hari ini 1st tymer aku menjejakan kaki yang ??? ini ke midvalley...kesian~~~

pegi sane ngn mmbe matr3x, celebrating my fren's besday PIGEY BONTOT...haha!!! da tue da mamat tu...awek die la yang plan...mulanya, dia pn xtau ktorg ada skali...lepas masok je dalam DOMINO PIZZA, terkezut berok die tengok ramai dalam tu..haha!!!
lepas dah nanyi2 tu makan kek then of course la pizza kt situ an...dalam domino tu, dengar suare kitorang jek...bising sangat...biase la, da lama xjmpe an, macam2 cite la kuar...( padahal baru smggu, hehe)...

tyme nak bayar tu, aku cakap la time kaseh kat akak cashier tu, "maseh kak!!!". Then die balas, "ok, nnti bising la lagi". Erk...aku tersentap seketika..mule2 tu pikir die b'gurau la...da lame2 pikir cam rase die menyindir lak...actually, mmg salah kitorg la bising2 an kacaw ketenteraman org len nak makan, tp da klu jmpe ramai2 camtu, xkan la nak senyap cam orang bodo je...one more thing, we paid what we eat la!!! ermm, xpe la...lupekan je la...

da abes makan, solat jap then g layanzz KICKASS!!! it's totally AWESOME!!!!

2 pesanan kepada aku:

lumut said...

uit..ni kawan amir ek???
sebab nampak ur name dalam fb die..
n kau plak dari pilah an..
so mmg tepat lah.=p.
yeker?

@feB_p!LaH said...

LUMUT
yup..me is amir's fren n me from pilah..ko pilah gk ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...