BEN ASHAARI AJAK BERKENALAN...

Sunday, March 25, 2012

BEN ASHAARI 


Assalamualaikum, salam sejahtera, salam perpaduan, salam satu MALAYSIA dan salam-menyalam..ok abaikan yang lastu..

dalam saat gua tengah berpesbuk, abg ben ade post dekat kelab die pasal segmen ni la..eh? segmen ke? ntah..jadi gua dengan cool dan machonye join lah..

ok! selamat datang kepada lu orang ke teratak buruk lagi hina gua ni. gua tak saspek sesape untuk singgah mahupon tahu pon pasal blog ni, tapi kalau ade ALHAMDULILLAH..lu orang semua teramat-amat lah dialu-alukan..kedatangan lu orang semua gua dahulukan dengan ucapan trimassssssss! (wahh! macam ayat dalam kad jemput kawin lak...)

p/s: nak join? klik je banner blog abg ben kat atas tuuuu...

Oh! Tidak~~

9 pesanan kepada aku:

cik nisa said...

w'salam....salam perkenalan..dari segmen yg same..:))

ezzard ruzlan said...

http://ezzardesire.blogspot.com/ salam.. from the same segment

are_lin@yu said...

Salam kenal dari ayu..;-)

afeb pilah said...

@cik nisa
salam salam...hehe

@ezzard
thx!

@are_linayu
salam salam..hehe

Nurul Akmal said...

Salam perkenalan... Dari segmen yg sama... :-)

http://ciknurulsiezuka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.htmls

afeb pilah said...

@nurul akma
selamat datang!

deno said...

deno folow sini... weeee..... :)

salam perkenalan.. ^^

afeb pilah said...

@deno
thx!

QasehSuci said...

just found u from ben ashaari...nice blog. visit mine too

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...