PAHAM?

Friday, December 24, 2010

pejam celik. pejam celik. pejam tak celik-celik. huh?! bahaye tu. jangan cari pasal. sudah mau balik dah ni. tapi, berat rase nak pulang. sebab ape? huh?! sebab...

entah, tau tau nak cakap ape. hatiku berbelah bahagi. nak pergi situ atau mau pulang. tak pegi situ kang, member-member ramai. tak pulang kang, benda tu penting. ape-ape hal, konpem 'effect' bende tu punyelah.

haish. mau pegi situ atau pulang? arghh!!! pening dibuatnya. macam-macam hal kena pikir lately ni. makin besar, makin banyak cabaran. banyak benda yang kite sendiri harus buat keputusan. dan yang paling dirisaukan, tak tahulah keputusan yang dibuat baik atau vice versa. haddoiyai!

right now, aku dekat 'pergi situ' punya tempat. tapi, esok malam kene pegi 'pulang' punya tempat. so, aku rase dah bahagikan badan aku dekat dua-dua function yang bagi aku sama penting ni. adilkah aku? biar aku sendiri yang nilai. sebab kalau tanye korang, mesti tak tau ape benda yang aku cite skang ni. haha!

memang aku takde niat pon nak kasi orang paham. biarlah ianya rahsia~~
nak tanya orang lain pon, diorang takkan paham aku. memanglah aku mau kasi diorang paham (tadi kate takde niat..), cume diorang tak faham tentang ape yang aku cube nak pahamkan dekat diorang agar diorang paham. paham? fuh~~
tak paham aku. *lempang diri sendiri*

takpelah, yang penting sekarang, aku sendiri yang paham yang aku sedang usaha nak puaskan hati sume orang, tu saja.

haish~~
suda melalut ni. *terajang pipi*

ok. mamat ni ensem gak la(sila jangan perasan ye wahai mamat), tapi bukan aku. kalau ni muka aku, mesti suda kawen sekarang. haha! *sila muntah*

3 pesanan kepada aku:

^mISz MatAHarIEy^ said...

nk wat aper pon.. gud luck!!!

SuperHuman said...

ueeekkkk
*muntah...
abg afeb, saya mmg tak paham!!!!
haishhh

af3b_p!LaH said...

MISZ,
thx weh..

SUPER,
ahaha..sengal a ko..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...