BERARAK!

Tuesday, February 15, 2011

on the way balik dari kampus tadi, lalu la depan satu skool ni.
ape ek name skool tu? errrr... hurrmmm... aaaa... arrgghh!! lupe!

takpe lah, hah! sebenarnya, skool yang dimaksudkan tadi ade buat perarakan sempena maulud nabi ni.

hurmmm... tibe-tibe sahaja. hatiku yang gagah umpama besi keluli ini sayu. teringat akan skool aku dulu.
kalau lah aku masih disitu.

3 hari sebelum tu. dah siap-siap dah. cari pekakas untuk buat banner, hiasan dekat baju melayu, bunga manggar.
oh! tidak~~
haruslah aku yang paling excited dalam aras tu. nak-nak pulak malam last.
tak habes-habes tacap sane sini. yelah! nak menang! hehe..

eh! tak adelah. buat ikhlas. sume untuk ingat pada buah hati kite, MUHAMMAD BIN ABDULLAH.

namun, tu dah jadi kenangan dah~~

klik> sini

2 pesanan kepada aku:

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

salam maulidur rasul ;) tankxx!! ^^ belog biasa jerkk =)

ouh,lagu tu..lagu melda; putuss...

af3b_p!LaH said...

♪..aq[daN]pUteraku..♪ ,
owh!
bes weh lagu tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...