BERJIMBA-JIMBIR..

Thursday, February 3, 2011

hari yang penuh dengan gelak ketawa.
ketawa sampai tak hengat dunia.
tapi aku still ingat mati punye.
jangan risau lah ye?

plan dah cantek!
cume last2 ade sedikit kemek.
otak celaru, idea da sengkek
tak tahu cane nak ajak si awek
keluar nak smbut besday nyek nya (tak sama lak, matila~~ )

last-last si sengal tu kantoikan (jangan mara ea? hehe..)
sebab masing-masing da tak tahan
punyelah payah nak ajak an
si awek keluar untuk wat sambutan

first-first mestila pergi makan
sebab perot masing-masing dah kebuluran
pizza dan big apple jadi hidangan
masing-masing makan nak gejoloh gelojoh je kan? (aku je sopan. lalaala~~)

ingat nak tengok movie
ondaway kesana, ramai macam #$%^& (sensored, 18 tahun ke bawah saja paham!)
malas dah nak beratur, penatkan diri
baik gerak ke tempat suka-suki(ala, tempat main game tu..)

p/s: penulis tersangatlah fenatss nye...

2 pesanan kepada aku:

SuperHuman said...

gediksss

af3b_p!LaH said...

SUPER,
ahahaha!
sekali sekala weh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...