BETUL!

Friday, February 4, 2011

hahahahaha! bagi aku gelak dulu.
hahahahahahaahahaha!
ahahaha... eh!? tak puas lagi? hah. gelak lagi! ahahahahahahahahahaha!!

ok cukup dulu. kang sambung gelak balik ok.  fuhh~~
letih mulutss akuh nih. gelak saja.

oh ya! aku tengah bangge sekarang ni. hehe.
nak tau? ala... tak payah lah. nak jugak tau? bukan best sangat pun... nak jugak?
oklah. aku citer.

AKU BANGGE SEBAB TUAN RUMAH NI ADD AKU DEKAT FB.
oh! tidak~~

DAN AKU JUGA DAH JOIN KELAB BRADER TUH!
sape tak join lagi, join cepat!

"eleh! tak best pun citer kau", satu suara asing berkumandang

eh! suare asing! aku nak kau jangan nak sebok-sebok dekat sini lagi tau. dah banyak entri kau menyibuk.
eeee... sebok je! huh!

lagipun, aku suke blog brader ni sebab best. macam-macam die cerite. banyak segmen die buat. aku tak pernah join pon, sekadar baca je yang orang lain buat. KELAKAR BETOL LAH!
kalian (perkataan yang member aku gune, pinjam sat naa..) yang kate tak best tu, itu hak kalian la kan. tak kan aku nak pakse kalian sume suke jugak.

malas nak layan~~

oh ya! nak tunjuk bukti sikit la. kang kalian sume tak caye.

 huh! nampak tu! die ACCEPT tau.
bangge sket.



aku sudah join. KALIAN sume bagaimana?
lepas tu, gedik-gedik sikit capub blog aku.
hehe.XD


oh!tidak~~

4 pesanan kepada aku:

SuperHuman said...

soooo gedikzzzz...

af3b_p!LaH said...

biarlah.
ahahaha!XD

Anonymous said...

oi tu pn nk bgge..
rilek sudah...haha

af3b_p!LaH said...

Anonymous,
haha!
bangge weh.
siyes!
kau g la bace belog brader tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...