ULAR SAWA?! YEKE??

Monday, February 7, 2011

korang penah makan ikan sembilan sembilang? tak? penah?
hurmm.. ade yang penah. ade yang tak. ade gak yang, "ala.. nak try tapi... TAKUT!"

dan juga, "eee.. tak suke lah makan ikan tu. GELI !"

penah gak dengar, "sian ikan tu. cuba korang kena sembelih then dimakan. Oh! sangat kesian" (laaa hai! baiknye anak orang ni.. )

tak kurang juga, "eeeuuuwww.. macam ular lah! SERAMMM!" (gedik tahap nak makan penerajang..)

harus macam ULAR kalau korang jumpa yang sifat fizikal die macam ni!





HAH!? Apo macam? ado bran? maun?

kenapa? tak percaya dengan ke-GIGANTIC-kan makhluk tuhan ni? bandingkan dengan yang ini.




oh! tidak~~
memang tersangatlah besarnye makhluk tuhan ni.



ok. yang ni view die macam chantek sikit! 
kan?
huh?! tak ea?
ok..(touching la plak..)

sume ni part kepala die. yang badan sudah dimakan. nape tak makan kepala ni?
kalau korang pun tak lalu nak makan.
oh! tidak~~


p/s: ada yang terzekut terkejut dan berlari macam masuk acara sprinter 100m time nak tangkap ikan ni. sampai demam. hehe..XD

4 pesanan kepada aku:

Nadhirah-chan said...

erk ? besaunye . huww ~

af3b_p!LaH said...

NADHIRAH,
nak cube?
ahaha!XD

Mosh Mallow said...

sedap kot sembilang..keli lg best..wahahaha! ;D

af3b_p!LaH said...

MOSH,
ahaha! kau mmg suke mkn kan?
hehe..XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...