jom buat projek. sangap lah!

Wednesday, February 23, 2011

grrrr... setelah dihempap dengan pelbagai test, kuiz, assingment, tibe lagi satu bala yang dilemparkan kepada aku. eh?! dan juga kawan-kawan aku....
hehe..

oh oh! tapi, kali ni macam syok sikit la kan sebab ade reward. ingat dekat blog je dapat reward ke? hehe
(bile la aku nak dapat reward blog ni...)

ok. kitorang telah didesak oleh pakcik digital kitorang untuk membuat satu mini projek pasal LOGIC GATES. kene cipta satu system gate untuk sebuah industri makanan!
wow! macam projek besar saje.

huh?! tak paham? nak tau? sila masok engineering okeyh. i tak kuasa nak terangkan bende ni sebab.....
jeng3!

takpe lah, nanti tanye budak-budak engineering okeyh!



 oh! sungguh rajin ye. bincang ape tu bang oi!


 heh! sekerat saje kepala kau SADAM. sian...


hah! tulis cepat...
nanti bole dapat reward tu.
hehe..(tak ikhlas sungguh perangai kau..)


oh ya! pasal reward tu. nanti pemenangnye dapat pergi ke satu pusat industri makanan dekat area MELAKA saja. kedekut lah kau UTeM! buat lah jauh-jauh sikit. baru semangat! hehe..(demand lah kau afeb oi!..)

doakan team kitorang menang okeyh!


p/s: apelah result test digit aku ritu? ermm...


oh! tidak~~


4 pesanan kepada aku:

atikNAOshi said...

gile arhh..byk tol post bulan ni..xbusy ke?hahahaa

af3b_p!LaH said...

atikNAOshi,
haha. sibuk gk la.
buat-buat tak sebok.

Speak Up Your Mind said...

afeb! sape snap picture ni?smart meyh! 2 ibu jari lah! =D

af3b_p!LaH said...

Speak Up Your Mind,
aku la...
haha..
bese2 je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...