noob lah aku ni~~

Thursday, February 24, 2011

ok! hari ini memang teramat syoknye. ingat tadi nak tido sepanjang masa petang ni, tapi ada la sekor mamat ni ajak aku men SOFTBALL...

huh! gamaknya aku ikut juga. dalam hati macam, aaaaaalah! malas nyeeeee.... aku letih laaa.....(gedik-gedik..)

sampi je macam malu-malu. yelah, kat situ sumenya budak-budak senior. cam segan je. hehehe...

"eh! kau tau pulak erri segan?", sindir suare asing.

eeeeee..... sebok lah kau ni suare asing. gi main jauh-jauh laaaaaa....

hah! aku pun ape lagi. tebalkan muke, pegi gak main walaupun tak tau cane nak main. takpe, tak tahu diorang ajar kan? kan? kan? ermmmm....

ape-ape pun, first day aku main ermmmmm.... boleh gak la. namepun noob. hehehe..
tapi tadi eksiden kat lutut. kene bola. hehe...
adussss~~


p/s: lepas ni ade game friendly. patut join tak? patut tak? hah? ermmm....


oh! tidak~~

2 pesanan kepada aku:

atikNAOshi said...

hahaha..kesian..
sentiasa YES! mn tau mmbuka peluang baru :)

af3b_p!LaH said...

atikNAOshi,
ok2.. thx for the advice..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...