Bang , jom g jalan jalan

Saturday, June 25, 2011



Santai Bersama BEN ASHAARI

harap sudi jenjalan kat teratak buruk ni...hehe..salam kenal sume!XD

>KLIK SINI<

19 pesanan kepada aku:

haslinda said...

hallooo... jln2 sini dari blog abg ben :)

jemput jln2 blog kte :)
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

alif ismail said...

salam...

Pergi tampin singgah di pekan,
Tibalah masa waktu berjalan...

hehehe...

salwaismail said...

salwa pun join jugak segmen ni. hehe
:D

http://salwaismail.blogspot.com

Salim Harmanain said...

dtg sini jalan2...

jom singgah..

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

followed...

^_^

Shuk_ArChie said...

hey jenjalan kat sinu sini.. hehehe
Klik Sini untuk melawat blog saya!

Nadzirah K. said...

woot2..
salam perkenalan:)

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam perkenalan dari saya :D

saya berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

solomolo said...

singgah jejalan kat sini...

Cik Ezy said...

dtg jalan2 kat cni..
=)

QasehSuci said...

jejln di blog ini n folow...

Qaseh Qhaleef said...

singgah sini jap..
=)

Fadzmie Mohamad said...

Singgah dari segmen BA. :)

# bang, jom pergi jalan-jalan #

salwaismail said...

salwa singgah. hehe
:)
http://salwaismail.blogspot.com

Muhamad Syafiq said...

bw sini..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

hanyzham hadny said...

jejalan kat sini & already follow u.
kalo sudi datang la singgah & follow balik.tapi sudi2 kan la

.fariza. said...

ak buruk pun.
da sampai sini ni.
hai tuan blog ~

Lulu Caldina said...

Yeah lulu datang kat sini.. Hai awak!!

imnabila said...

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

pRiNCe said...

singgah dari blog abg ben..:)..salam erkenalan ye..:)

" korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? "

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...