HUTAN 8

Wednesday, June 29, 2011

petang tu dalam pukul 6 ptg la cmtu kan, lepas balik dari lawatan ala-ala kebudakan kesekolahan tu dari CHANDI LEMBAH BUJANG n tempat mandi-mandda tu (still x ingat name tempat..),
kitorang nak siap-siap kemas balai raya kat PGA TUPAH tu sebab malam tu ade PARTEEEEHHHH~~

party sebenarnya, hehehe.. malam tu nanti ade makan malam untuk majlis penutup la kirenya..da siap sume angkat meja, kerusi, barang-barang karaoke n susun ikut kekretipan memasing.. aku? hehe..curi tulang.. tak kuase akuh nak angkat benda-benda beberat ni..haha..aku tiup belon n decor balai raya tu je..hua3!XD

malam tu majlis start lepas mahgrib, pakai baju koprat la sume tu..segak memasing, aauuwwww~~ ahaha!XD
da habes sume si TUAN-TUAN tu membebel, bagi hadiah, bacaan doa terus makan..gua ape lagi beb! serang ikang tu dulu! terbaik beb rase die! layansss~~
polis hutan kalau bab masak-masak ni memang sedap..besss giler..so, wanita diluar sane nak kawen dengan aku tau...eh?! silap-silap kawen dengan abg polis hutan..ahahahaah!XD

habes makan, kemas-kemas beberang kat situ sebab nak balik da esoknye? huh?! tak sedar lansung da nak habes kem ni..arghhhhh! lantak lah, yang penting lepas ni KAROK la!!!!! ermm...memula tu sesegan je memasing nak nyanyi!! da dapat sedas, tak cukup-cukup!!

esoknye dalam pepagi gitu kekemas sesume bebarang, lipat khemah sume then terus gerak balik MELAKA balik.. perjalanan balik tu sume memang tido je kejanye sebab penat yang teramatss~~

Oh! Tidak~~

2 pesanan kepada aku:

SuperHuman said...

karok free..
sape tak nak kann??
Tah2 dia yang konker tak??
-____-"

afeb pilah said...

SUPERHUMAN,
mestilah aku x konker! aku kongkek je! ahahahahaha!XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...