HUTAN 6

Monday, June 27, 2011

"3860..ok-ok kat sane.afeb! jangan lupe kire langkah pulak.."
"baik! jangan risau beb! korang teros je cari bearing yang seterusnya. kire-kire ni kejap je..bearing tu leceh sikit nak setel"
"ok-ok. aku gerak skang."
"afeb! kire ke sini cepat! aku nak pegi next bearing lak ni!"
"on the run bro!"

fuhhh~~
lebih kurang camtu lah keadaan die mase game tu.. kelam kabut! yela sume nak cepat dan nak hadiah!
ermmm...

tapi bagi aku kan.. ape-ape dekat dunia ni, kalau buat tu aku nak rase die punye kepuasan..bukat nak lumba-lumba buat nak tunjuk sape terer..ermm..

petang tu.. kitorang ade jungle treking sikit..kitorang kene redah hutan la kirenye..laluan die suda ade..just lalu saja..tapi lepas zohor kan? panas jangan cakap laaa..perghHH!!!
dekat KEDAH ni ade satu tempat name BUKIT BOTAK..kitorang ondaway nak pegi sane la ni..hehe..

sepanjang perjalan memang bess dan bahaye..curam-curam tu biase lah..baru adventura beb! hhehe..
tapim ondaway kitorang nak pegi tu, skuad LELAKI tertinggal lalu sesat jalan.. tula..bergamba punye pasal, sampai lupe tujuan sebenar..hahaaha!
habes la dengan instructor kitorang kene marah sekali (die dalangnye..) hehe..

nak dapat sesuatu yang indah tu, mesti ade dugaan..macam daki ke BUKIT BOTAK ni lah..dah penat jerih daki, da sampai puncak! bessssss~~
angin kuat! sejok je.. bole nampak PENANG sekali. hehe..
x caye, try la daki beb!

p/s: kt atas bukit tu ade tedung hitam besar...

Oh! Tidak~~

2 pesanan kepada aku:

SuperHuman said...

kemainn kan cakap instructor yang ajak amek gambar..
walhal dia tu kan??hehehe..

afeb pilah said...

SUPERHUMAN,
mne ad..insstructor tu gedik cm ko..hhaahhaahha!XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...