BERENANG 1

Tuesday, June 7, 2011

habes saja exam, aku pun bukak la FB aku..pop! keluar notification kat group SUKSIS aku mengatakan ade pogram lepas exam final sem 2 ni...
aku pun macam, yeaaaaaa! seronok, dueronok, beronok2 lah!

first destination is JOHOR! TAMPOI! ade kursus renang untuk kitorang.. aku pun macam errr... alamak! tak pernah berenang la dan aku FOBIA AIR..

first day, sebelom nak mandi-mande tu, kitorang kene 'stretching' dulu..kalau tak, mau kejang ko dalam air tu kang.. tak fasal-fasal kebumi kat dalam air..hehe..
SARJAN AZMAN, instructor kitorang da warning awal-awal dah...kene ikot ape yang die suruh...kitorang pon dengan semangat balas, BAIK CIKKK!
sekali, die sebut name sorang-sorang suruh terjun berenang, sume start sakit perot lah, tiba-tiba pekak lah, sakit itulah inilah.. hahaha! macam-macam!

tapi, berbekalkan KECEKALAN dan KETAATAN, kami terjun juga..haha! aku?! huh!
mestilah cuak! terjun gak! kene tolak! haha! hampeh sungguh sajen tu..hehe..
dalam? mestilah! tapi, yang mula-mula tu dalam laaa...dalam 8 kaki la camtu...lama-lama, kurang...
paling cetek, kat hujung... 4 kaki..hehe..
tak tahulah esok macam mne?

Oh! Tidak~~


2 pesanan kepada aku:

SuperHuman said...

seronok ekk berenang??

Speak Up Your Mind said...

aku 4 kaki pun x sampai..haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...