BERENANG 5

Saturday, June 11, 2011

da fifth day... ok, memula lepas sarapan pagi, aku terdengar perbualan para instructor kat situ.. sebab dewan makan kat PULAMAR, Pusat Latihan Marin TAMPOI, JOHOR BAHRU tu dekat-dekat je meja die..so, aku pn curi-curi lah dengar...

"harini saya rase nak suruh budak-budak tu terjun platform yang 3 meter tu lah..", kata sarjen AZMAN..

gulp.. aku menelan air liur... kepala hotak die! keje giler niiii! matila~~
tapi aku macam tak konpem la ape yang aku dengar tu.. walaupun aku duduk belakang instructor tu mase diorang bincang benda alah yang menakutkan tu..eeee~~ seraammmm...

nak dipendekkan citer lah kan, memang betol pn kena terjun platform tu... yang lain excited, nak terberak, nak terkencing bagai... aku? hehe.. relax a bro... nak kontrol macho depan skuad perempuan lah! 30 orang tu! ramai.. haha!
then bermula lah acara terjun menerjun tu... pergh! die punye cuak..macam nek SPACE SHOT kat GENTING! gigil lutut beb!

tapi tu sume pengalaman sekali dalam hidop! takkan taknak buatkan? (sebenarnya nak kontrol macho depan girls..)
kitorang kene lompat tiga benda...2 papan anjal, satu tu rendah je, yang satu lagi maybe dalam 2.5 meter kot? then, baru lompat platform yang 3 meter tuuuu~~
best tapi cuak!

Oh! Tidak~~

2 pesanan kepada aku:

Isteri Encek Bard said...

wahhhh pengalaman menarik nie

afeb pilah said...

ISTERI ENCEK BARD,
a ah..mmg..besss giler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...