BERENANG FINAL

Tuesday, June 14, 2011

tup tap tup tap..da last day aku ikut kursus renang kt Pusat Latihan Marin, PULAMAR TAMPOI JOHOR..
ok sesi pagi mcm beselah..strechting, gelak2 n main2 air sume... then practice sume benda yang telah diajarkan oleh instructor kami di hari-hari yang lepas..

sume seronok bermain air.. hepi..walaupun kulit ni da sama taraf dengan bontot kuali dah haaaaa... kalau aku nak pegi nigeria ke, afrikake, zimbakwe ke lah kan, konpem laa orang tak perasan kewarganegaraan aku.. x payah pasport..silap-silap, nak balik MALAYSIA dah x bole..hehe..

instructor tu suruh kitorang practice bersungguh-sungguh.. yelakan, klu nak belajar berenang ni bukan senang dan bukan MURAH.. ni, kitorang dapat belajar free saje... hehe..so, janganlah bazir masa kat sini dengan tak dapat ape-ape lansung bla bla bla...(instructor tu membebel lagi..)
lepas tu, kitorang ade test..die test kitorang berenang menggunakan semua gaya yang die ajar tu...maksudnye, dalam air tu, tukar-tukar gaya la.. then, ade game sket...

petang tu pulak ade, CPR class..kelas dimana diajarnya kami tentang nak selamatkan orang lemas tercekik tu sumelah..
dah habis tu.. esoknye kitorang balik...weeee~~

p/s: tak sabar-sabar nak pegi kem!

Oh! Tidak~~

2 pesanan kepada aku:

Amy Syaquena said...

x suka main air sebab fobia lepas lemas dulu huhuhU~

afeb pilah said...

AMY,
samela kak oi..tp, da lame2, ilang sendri kak..sye sndri yg x saba2..haha!XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...