ape kes?!

Thursday, August 4, 2011

semalam..aku sesaje je kacau ade budak sorang ni...

member aku ni, si A..die tulis dekat FB die..ayat die lebih kurang camni la, nak cari balak yang beriman kuat solat sume bla bla bla...
lepas tu, ade sekor minah, si B ni like, yang len sume laki..die ni jenis 'gile' gak la...
jadi, aku nak usik die dengan si A ni..kekonon, si B ni la pilihan yang serba serbi lengkap..kire aku puji si B ni kaw kaw lah!

sudahnya, aku lak kene dengan si B ni..kekonon si A ni ingat aku nak try si B ni..jadah?!
ahahaha!

tapi aku tau la si A ni gegurau..ahaha! tp, si A ni errr...ehem2..

*p/s:- mampos aku kalau bebudak ni bace..

Oh! Tidak~~

7 pesanan kepada aku:

Nakemah San said...

aku suh dia baca afeB~ haha...

afeb pilah said...

Nakemah San,
ko kenal ke sape weh? ahahahaha!XD

Isteri Encek Bard said...

hihihiihihi adeh

afeb pilah said...

Isteri Encek Bard,
ahahaha! ape yg di-ADEH-kan tu kak? ahaha!XD

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip periksa kerosakan san servis radiator

Uihhhhh Isteri en Bard... uihhh cari nahasssss kooooo....

roq said...

adoyai kau.......

singgah2 la sini ye :)

afeb pilah said...

Afzainizam,
ahahaha!

roq,
hehe,,,adoi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...