CUKUP TAK PAHAM!

Wednesday, January 26, 2011

hadoyyai! lepas satu prob, datang lagi prob lain. dah tahu nak suruh orang buat, cakaplah awal-awal kan? betol tak? ni tidak.
dah dekat dateline barulah terhegeh-hegeh nak message "ok, saya mahu anda type ye jalan kire untuk setiap litar"

and i was just like "WTF?" sambil mulut terbuka luas (loyang buat kuih pun muat..)
arrggghhhh!!!! kenapalah mesti kau berkelakuan begitu? senang dekat kau. susah dekat kami sume! paham? grrrr!!

"salah buat tolak markah.."
"tak buat lansung 0 markah.."
"kalau buat betul tak tambah pape?!"
" tak faham, kene buat latihan banyak-banyak.."

huh?! what the HELL?! arrgghh!!!! aku memang betol-betol tak faham lah dengan kau ini. adoi!

then, kitorang pun mulalah memberi komen itu ini pasal lect ni. ngumpat then selit-selit sikit pujian-pujian yang halus (maksud die macam makan dalam la..)
ni sume nak tambahkan dosa akuh yang berbakul-bakul ni.
awak pula pantang ada gossip panasssss ni (ingat pompuan je ngumpat?)
oh tidak~~

haha! apa lah. alasan pun tak ada gune. baik buat saja. bagai lembu ditarik hidungnye. apa lah naseb!

2 pesanan kepada aku:

kicap said...

Kah3,hahaahahahahahahahaahahahahah.oh tidak

af3b_p!LaH said...

diam la jalin!
ahahaha!XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...