BOLA BUJUR!

Sunday, January 23, 2011

oh malam yang dingin~~
ku mula merasa mengantok! (tapi tadi da tido petang..)
pagi-pagi dah bangun. pergi jogging di TAMAN BOTANIKAL. boleh blah gak la tempat die. first time jog kat situ.

sarapan dekat MUZIUM LEBAH. nampak pula nasi lemak yang memanggil aku dari jauh!
fuhhh~~
tak tahan beb! aku pun menyahut seruan si nasi lemak tadi dengan bersemangat sekali! haha!
macam tak gune je jogging pepagi.

tengah ari bersiap for rugby game dekat STADIUM HANG TUAH. saje tengok member maen. bukan reti amen pun. suke tengok je. haha!
game ni closed melaka. so, yang maen pon, team kt MELAKA saja.



first game yang aku tengok, not bad la! game ni pukul 1.30 petang. mak ai!
osah paneh eh tu!

sementara tunggu game, panas badan dulu! sori, aku snap dari jaoh. gune enset je. hehe..XD

hah! yang ni pun same tengah paneh an badan eh! kang sibuk la cramp jari la, hidung la, mato lah..haha!XD

member aku main untuk U kitorang. bangge sket! (asal lak aku yang bangge? ermm...)

menang kalah adat lah tu kan? tapi tak ape, yang penting kite enjoy ape yang kite buat, btol?
bagus! teroskan usaha anda!

opppsss!
blom abes tuliss lagi ok? haha!
disini juga aku dipertemukan dengan seorang kawan aku yang tak pernah jumpe. just tegur dekat FB saja. haha!
what a coincidence! tak sangka la. haha! nice to meet you mate!
ok? mahu tidur sudah. esok kelas pukul 8 takot terlajak perahu pula. oh tidak~~

2 pesanan kepada aku:

SuperHuman said...

abang afeb jadik cheerlead ehh??

af3b_p!LaH said...

berak kau!
ahaha!XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...