MMU!

Thursday, January 6, 2011

semalam memang hari yang best. lepas makan, dalam pukul 9.30 mala camtu ondaway mahu balik hostel, mengade-ngadekan diri lepak kat MMU jap. diorang ade buat event ape ntah dekat situ. mane tidaknya hati ini mahu kesana, dari petang hari lagi, diorang da memekak-mekak,entah ape yang dipekakkannya entah.

so, aku and konco-koncoku yang lain bergegas ke tempat kejadian untuk membelek-belek ape yang diorang sambut tu. rupe-rupenye ada event yang dipanggil....

GARDEN FESTIVAL..
opss, over pulak aku ni. cover ketiak sket.

dekat situ ada lah booth makanan, baju, lukisan, cenderahati and macam-macam lagi.
aku minat kat satu booth ni, booth lukisan

lawa tahu. warne yang digunakan itu amat menarik perhatianku. warne tu kalis air tau. HEBAT! pelukis tu cakap lah, kalau kena air takde ape-ape effect.
tak sempat nak snap yang complete edition.

then, kitorang pon meronda-rondi disekitar kawasan terbabit untuk melihat ape-ape lagi yang CAMBEST kat situ.

BAMBOO TALK? wutz dats? aku masih tertanya-tanya ape bende kat belakang tu. tak sempat mahu tanye budak-budak MMU.

semart jugak kolam buatan ni. aku paling ensem+comel. korang nak cakap camtu an? ahaha!

she is soo gojes mojes and cute. (harap-harap minah ni takde blog, kang perah santan pulak..)
minah ni buat fashion show.

mane AKU? takde pun? aku amik gamba, patut la. hah! yang ni the other contestant. yang lain dah hilang. tak dapat dikesan. so takde lah gambar mereka.

ramaikan orang? fuhh~
sesak nafas weh! time ni ade acrobatic show. IMPORT tau. CHINA MALI meh!
aku snap dari jaoh, tak sanggup bersesakan.

kami 1 MALAYSIA! dah jalan-jalan lapar and haus pula menguasai diri. naseb ade gerai makcik kopok lekor. sebab situ ramai chinese. so tak tahu halal atau tidak. so, thx to MAKCIK ni! (time ni kene tolak dengan sape entah, lansung tak smooth gambar i..)

time ni, tengah demam+pening+selesema+penyakit berjangkit sume lah. sanggup jugak pergi sebab nak sangat tahu ape yang diorang buat. balik je, aku teros BOOM!
bukan meletop tapi tidor sebab pening yang amat! esoknya pulak kelas pukul 8.00 pagi. adoyai!

3 pesanan kepada aku:

SuperHuman said...

abang afeb lah paling semat, ensem dan kacak masa tuh...
*ambil baldi..

af3b_p!LaH said...

SUPER,
thx! haha!

Anonymous said...

abg afeb smart la..nak berkenalan boleh x???..law leh nak no phone..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...