TERIMA KASIH DAUN SELASIH..

Saturday, January 29, 2011

nak wish thx dekat mamat ni sebab tolong aku buat bende itu ini. sekarang aku dah boleh buat dah!
ahahaha!
dah tengok blog die?
die teramatlah super ya! haruslah nama blog beliao begitu.

bapak a sakai kau ni kan?haha!
aku kalau dah dapat buat something sesuatu tu, haruslah aku berasa jakun. kah kah kah kah kah dan kah sekali lagi.

baru aku perasan yang setting blog aku yang memberi masalah kepada perkara itu ini.
oh tidak! aku semakin gemar menggunakannya! ahaha!XD
okeyh! tak mahu jakun-jakin lagi. sila stop berhenti ya!
oh aku lakukannya sekali lagi.
OH! TIDAK~ ~

p/s:- tak tahulah kenap penulis begitu gediwk gedik tahap cipan makan belacan.

3 pesanan kepada aku:

nur said...

good luck in blogging.. teruskan usaha dan rajinkan diri!
jemput ke ALL IN ONE

Khadijah Yusof said...

waaaa... nice layout! superb!

af3b_p!LaH said...

NUR,
thx!

DATO,
lame tak post entri. rindu nak bace..hehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...